7.januara 1989.godine, na Božić dolazi do ujedinjavanja svih navijačkih grupa sa severa u jedno ime i pod jedan grb. Pao je dogovor da se grupa zove DELIJE-SEVER, a iz grla prisutnih na tom sastanku sama od sebe počinje pesma od koje ce kasnije poludeti cela planeta – Pune tribine ludih navijača….!!! Ubrzo se otvara informativni centar za navijače, radnja za prodavanje navijačkog arsenala (kapa, šalova, postera, majica, kaseta itd), prostorija za sastanke, a prave se i članske karte. Sve u svemu, Delije su jos od svog ujedinjenja istakle težnju da postanu moderna evropska grupa, što se nakon odredjenog vremena i dogodilo.

Navijača Crvene Zvezde ima na svim kontinentima. Gde god klub da igra i u bilo kom sportu uvek se nađe grupa vernih navijača koja će doći da bodri momke i devojke u crveno-belom.

Vaterpolo je jedan od sportova na koji navijači dolaze u velikom broju organizovano a neretko se posećuju sva važnija gostovanja. Na ljubav i podršku koju su preneli sa tribina u bazen vaterpolisti im prošle godine vraćaju na nezaboravan i do ove godine ne ostvaren rezultat: osvojena je tripla kruna,začinjena peharom evropske Lige Šampiona. Na Banjici je ispisana istorija. Crvena zvezda je nagrađena za dobru igru u finalu fajnal-fora Lige šampiona protiv dubovačkog Juga, čime je zaslužila pehar namenjen najboljem u Evropi. Tako su Navijači Crvene zvezde dočekali novu evropsku titulu, koju su im ovoga puta doneli vaterpolisti!

Nadamo se da će navijači prepoznati viziju i istinsku ljubav svih koji pokreću žensku sekciju vaterpolo kluba i da će nam u narednim godinama biti neizostavna podrška u jednom cilju – ponavljanju uspeha muške ekipe iz 2013.godine. Devojke i devojčice u crveno belim kupaćim kostimima su već počele sa teškim treninzima. Prvih 500km su već otplivale i sa nestrpljenjem čekaju debi pred svojim navijačima.