Svakom je cilj da u nečemu u životu bude na samom VRHU. Na putu do vrha morate se prvo popeti na one niže stepenike. Nama je trebalo 8 godina da kažemo da smo najbolji u Srbiji. Temelji Crvene Zvezde su postavljeni u prethodnih 13 godina kroz rad u Vaterpolo klubu za dame TAŠ2000. Klub je osvojio sedam šampionskih titula za redom u sezonama 2007. -2013. Naš dominantan niz traje skoro 7 godina. Na preko 100 utakmica pretrpeli smo samo tri poraza. Prva smo ekipa sa prostora bivše SFRJ koja je učestvovala u najjačem Evropskom takmičenju, ligi Šampiona. Sigurni smo u naš uspeh i pobede koje ćemo nizati i narednih godina.

Ali…hoćemo Više…

Od septembra 2013. ŽVK Crvena Zvezda počinje sa radom i zvaničnim takmičenjima. Danas, nakon sedam uzastopnih titula u seniorskoj konkurenciji, pokrećemo novi projekat a koji će za cilj imati da srpski ženski vaterpolo podigne na nivo muškog – vodećeg u Evropi.

Ženska vaterpolo liga od sezone 2013/2014. prvi put broji osam ekipa i to : Bečejac, Senta, Vojvodina, Partizan, Stari Grad, Vračar, TAŠ2000 i Crvena Zvezda. Sistem takmičenja je preuzet iz muškog tako da očekujemo zanimljive duele za Titulu i Kup Srbije. Do dana registracije ŽVK Crvena Zvezda broj devojaka i devojčica koje su trenirale u ekipi TAŠ2000 je bio 49 dok danas na spisku imamo 78 devojaka. Treninzi će se, kao i do sada, odvijati u srcu Beograda – na bazenu Tašmajdan.