Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete zajedno sa nama u ispisivanju istorije vaterpolo sporta za žene u Srbiji koju smo mi već započeli. Na ovaj način nudimo Vam mogućnost da pokažete svoju uspešnost time što ćete biti deo pula koji podržava najperspektivnije što Srbija ima u ovom trenutku. Uz vašu pomoć verujemo da ćemo dostići nivo rezultata muškog vaterpolo sporta.

Nesumljivo najveći brend na ovim prostorima, grb Crvene Zvezde, od ove jeseni stajaće na opremi Ženskog vaterpolo kluba. Na preko 90 utakmica u svim takmičenjima imate priliku da promovišete svoju kompaniju/preduzeće zajedno sa nama.

Sigurni smo u naš uspeh i pobede koje ćemo nizati narednih godina, budite i vi deo tima koji pobedjuje! Vaše učešće i pomoć u radu kluba biće naglašeno : Zajedničkim nastupima i pojavljivanjima pred medijima Logo Vaše kompanije na opremi kluba (kupaćim kostimima, bade mantilima, majicama, trenerkama, kapicama…).

Prisustvo na svim promo materijalima (plakati, bilteni, baneri, flajeri….). Brendiranje renomiranog Beogradskog bazena TAŠ u terminima utakmica Poklon karte za prisustvovanje vaterpolo utakmica za zaposlene Vaše Kompanije i vaše poslovne partnere kao i putovanje sa ekipom na atraktivna gostovanja. Promocija proizvoda i usluga Vaše Kompanije uz učestvovanje lepih devojaka vaterpolo kluba u promocijama zdravog i kvalitetnog načina življenja, sporta, ishrane… Imamo puno ideja i mogućnosti koje se u dogovoru sa Vašom Kompanijom mogu razviti i realizovati…

Budite kompanija koja podržava zdrav duh u zdravom telu, što će i vama omogućiti da razvijete zdravu mrežu klijenata koju vam mi možemo pružiti! Ukoliko pronalazite zainteresovanost za zajedničkim nastupom, sve predložene aktivnosti sponzora su u zavisnosti od Vaših mogućnosti i dele se na : Generalni sponzor Zlatni sponzor Prijatelj kluba