Postigli smo…

Iako Klub koji je osnovan u martu 2013. godine već imamo čime da se pohvalimo. Od početnih 20 devojčica danas u ŽVK Crvena Zvezda trenira preko 60 devojaka a klub učestvuje na svim takmičenjima pod okriljem matičnih saveza. U prvoj polovini takmičarske 2013/2014 učestvovali smo u KUP takmičenjima u kategorijama:

Za arhive…

01.12.2013. Ženski vaterpolo klub Crvena Zvezda odigrao je prvu zvanicnu utakmicu u seniorskoj konkurenciji od nastanka kluba. Ostaće upisano da je prva utakmica bila: TAŠ2000-Crvena Zvezda. Rezultat 21:5 u korist Zvezde.

Sastav ŽVK CRVENA ZVEZDA: Emilija Aleksandrović, Jovana Milovanović, Jovana Pantović, Aleksandra Ruzić, Jelena Bijejlić, Jovana Dujović, Natasa Simić, Nada Mandić, Katarina Djordjević, Irena Marković, Stasja Ilić, Tijana Jakovljević, Korana Buljin, Andrea Gašić

Prvi pogodak u istoriji kluba postigla je Jovana Dujovic,kapiten ekipe (2:08 min)
Strelci su bile: Jovana Pantovic 5, Irena Markovic 4, Jovana Seka Dujovic 3, Milovanovic Jovana, Mandic Nada i Ilic Stasja po 2 i Bijeljic Jelena, Jakovljevic Tijana i Djordjevic Katarina po jedan gol.

Podsecamo, boje ekipe TAŠ2000 brane devojke iz našeg pogona rodjene 1999.i mladje. Očekujemo da će mnoge od devojaka koje danas brane boje ekipe TAŠ2000 u narednim godinama biti okosnica Crvene Zvezde u borbi za osvajanje Evrope…po uzoru na muskarce koji su nas odusevili ove sezone sa sva četiri osvojena pehara. Ženska vaterpolo liga u seniorskoj konkurenciji ove godine broji 8 ekipa a cilj naših devojaka je ulazak u finale play offa.

Pored Zvezde i TAŠ2000 za tutulu Prvaka Srbije nadmetaće se i : VK Bečej, VK Partizan, VK Vračar, VK Senta, VK Stari Grad i VK Vojvodina. Nadamo se da će nas i starije devojke obradovati kao podmladak i da ćemo imati razloga za radost po završetku sezone.